Élelmiszeripar
Szárazjeges tisztítás az élelmiszeriparban
Hogyan használható a szárazjeges tisztítás az élelmiszeriparban?
A szárazjeges tisztítóberendezések erősen ajánlottak az élelmiszeriparban. Ez a technológia időmegtakarítást eredményez, nem okoz kárt az öntőformákban, nem termel hozzávetőleges hulladékot és a következőkhöz használható:
- Élelmiszeri gépsor tisztítása szárazjéggel
- Gyűjtőtartály és reaktor tisztítás szárazjéggel
- Szárazjeges csiszolószórás az élelmiszerfeldolgozásban
- Csomagológépsor tisztítása és ragasztó eltávolítás szárazjéggel
- Öntőformák tisztítása szárazjéggel
- Darálók, keverők és egyéb élelmiszerfeldolgozó gépek tisztítása szárazjéggel
- Elektromos fülkék tisztítása szárazjéggel
- Sütőtálcák tisztítása szárazjéggel
- Élelmiszergyárakban a tömítések és falak szárazjeges tisztítása
- Folyamatos szállítószalagos sütők , olajsütők, ipari ostya öntőformák, kések tisztítása valamint égetett maradék, lerakódott szén és zsír eltávolítása szárazjéggel